Privacy- en AVG-beleid

  1. Inleiding

MarryMe Mechelen (hierna “wij,” “ons” of “de website” genoemd) hecht waarde aan uw privacy en zet zich in voor de bescherming van uw persoonlijke informatie. Dit Privacy- en AVG-beleid beschrijft hoe wij gegevens verzamelen, gebruiken, opslaan en beschermen die wij verkrijgen van bezoekers van onze website marrymemmechelen.be.

  1. Gegevensverzameling

Bij uw bezoek aan onze website of deelname aan onze trouwbeurs kunnen wij persoonlijke informatie verzamelen, zoals uw e-mailadres en telefoonnummer. Wij verzamelen deze gegevens uitsluitend met uw expliciete toestemming, die u verstrekt door vrijwillig uw informatie in te vullen via onze registratie- of contactformulieren.

  1. Gebruik van persoonlijke informatie

Wij gebruiken de verzamelde persoonlijke informatie uitsluitend voor het organiseren en uitvoeren van de trouwbeurs. Dit omvat:

  • Communicatie met u met betrekking tot uw registratie of deelname aan het evenement.
  • Het sturen van belangrijke updates en informatie over de beurs, zoals wijzigingen in het programma of aankondigingen van exposanten.
  • Het verstrekken van relevante inhoud, aanbiedingen of promoties met betrekking tot de trouwbeurs, tenzij u ervoor kiest om dergelijke communicatie te weigeren.
  1. Bewaartermijn van gegevens

Wij bewaren uw persoonlijke informatie slechts zo lang als nodig is om de in dit beleid uiteengezette doeleinden te vervullen, of zoals vereist door de wet. Zodra het doel is bereikt, zullen wij uw gegevens veilig verwijderen of anonimiseren.

  1. Delen van gegevens

Wij verkopen, verhandelen of delen uw persoonlijke informatie niet met derden zonder uw expliciete toestemming, tenzij dit wettelijk verplicht is of zoals wettelijk is toegestaan.